fysiotherapie

manuele therapie

kinderfysiotherapie

Specialist in Beweging

Muizenberglaan 65-67, 4822 TX Breda

Peutergym

Voor wie?

Peutergym is voor alle peuters die het leuk vinden om te bewegen of die hulp kunnen gebruiken bij hun motorische ontwikkeling. Alle kinderen van 1½ tot 4 jaar die goed zelf kunnen lopen zijn welkom.

Door wie?

De gym wordt gegeven onder leiding van een kinderfysiotherapeut. Er zijn altijd 2 mensen aanwezig om alle kinderen voldoende aandacht en hulp te kunnen geven.

Wat doen we?

Tijdens de gym worden de motorische vaardigheden op een leuke, speelse manier geoefend in een kleine groep. Naast motorische vaardigheden leren kinderen dat samen spelen met andere kinderen leuk is!
We starten altijd op dezelfde manier zodat dit voor de peuters bekend is en de kinderen weer even kunnen wennen. Daarna doen we spelletjes in de kring en spelen we met ballen. Elke keer oefenen we weer iets anders; klimmen/klauteren, gooien, vangen, springen, glijden en rennen. Als laatste sluiten we samen de les af.

Waar en wanneer?

Maandag van 8.45 tot 9.45 uur
Basisschool de Rietvink
Kraanvogel 92 4822 RB Breda

Woensdag 16.00-17.00 uur
Basisschool de Wildert
Twaalfbunder 2 4823 BJ Breda

Kosten?

Wij werken met een 5 of 10-rittenkaart. De kosten zijn 5 euro per les.

Een keer komen kijken? Bel voor een gratis proefles of voor meer informatie naar onze praktijk en vraag naar Renee Schraa. Telefoonnummer: 076-5439026.

Als je niet goed kunt bewegen,
als je niet durft te bewegen.
Als je meer moet bewegen,
als je moeite hebt met bewegen.
De fysiotherapeut is er voor iedereen.
Van klein tot groot. Van jong tot oud.

dansende figuurtjes

© Media Design Plaza