fysiotherapie

manuele therapie

Specialist in Beweging

Muizenberglaan 67, 4822 TX Breda, 076 - 543 90 26

Reviews

Onafhankelijk meetbureau Qualizorg heeft onze praktijk beoordeeld met een gemiddelde van maar liefst 8,9. Hieronder vindt u reviews die door onze pati├źnten zijn geschreven.

"Na ruim anderhalf jaar sukkelen bij specialisten en medicijnen gaf behandeling uitkomst. Heb deze praktijk aan andere mensen aanbevolen."

***

"Goed luisteren naar probleem, goede uitleg ondersteund met afbeeldingen wat het probleem is, goede uitleg wat de behandeling is, vriendelijk 'streng' met oefeningen, geïnteresseerd en vrolijk."

***

"De behandeling is prima en er wordt goed gecommuniceerd, alleen de wachttijd bij een afspraak, loopt bijna altijd 10 min. uit!"

***

"Heeft verstand van zaken! Pakt het probleem met beide handen aan. Is spontaan, opgewekt, vrolijk, heeft een praatje tijdens de behandeling."

***

"Ik was na een paar behandelingen van mijn rugpijn af. Super gedaan, goede behandeling.
De therapeute is duidelijk. Legt dingen uit."

***

"Goede behandeling. Goed resultaat. Ik ben goed geholpen."

***

"De persoon die mij tijdens mijn behandelingen heeft geholpen deed goed haar werk is kundig en ook nog eens heel vriendelijk! Ik kon zeer snel terecht voor mijn behandeling wat ik erg fijn vond!
Ik vond het erg prettig dat ik op dezelfde dag dat ik naar de praktijk belde ook nog terecht kon om mijn behandeling te starten."

***

"Als iemand naar een fysio moet zal ik hem aanbevelen. Hij heeft me helemaal afgeholpen van mijn ernstige tennisarm. Dat we altijd gezellig kunnen kletsen, hij is een aardige sociale man."

***

"Hulde. Na 6 maanden ellende en 2 medische keuringen rijker heb ik vandaag mijn nieuwe parkeerkaart binnen gekregen. Ik weet zeker dat jouw rapport het handvat van de zwengel is geweest die de zaak aan de gang heeft gezet dat er zo diep gespit is, zelfs de DAS had er geen vertrouwen in op een goede afloop (hoorde ik gisteren). Mijn dank voor jouw inzet is groot, met andere woorden, ik sta bij je in het krijt."

***

"Weet waar hij mee bezig is, goede uitleg. Vakman op dit gebied. Chapeau!"

Afspraak maken?

Ga naar de contactpagina en maak een afspraak.

Qualizorg